Referenties

Referentie – Patricia van Gerven - van Herwijnen

Ben je benieuwd hoe anderen denken over de samenwerking met Let’s DO Events? Onze zeer gewaardeerde relaties en klanten vertellen graag over hun ervaring! Op deze manier leer je Let’s DO Events misschien alvast een beetje kennen en weet je ook hoe anderen er tegenaan kijken. Wij vernemen altijd graag hoe iedereen de samenwerking heeft ervaren en zijn dan ook heel erg content en trots op de referenties die wij ontvangen! Wij waarderen onze klanten en relaties enorm, want samen maken wij de samenwerking tot een groot succes.

Graag stellen wij met veel plezier aan je voor

Patricia van Gerven - van Herwijnen, Docent Evenementenorganisatie & Weddingplanning bij NHA Opleidingen :

Eens in de 1000 jaar tref je een student met een gouden randje...Dominique is er zo eentje. Haar voorstellen zijn altijd meer dan klantwaardig. Fraaie lay-out, netjes verzorgd, uitgewerkt tot in de puntjes. Het was altijd een feestje als ik haar huiswerk in mijn mailbox zag staan. Ik heb Dominique leren kennen als zijnde haar docent bij de NHA tijdens haar cursus evenementenorganisator welke ze summa cum laude heeft afgerond. Ze behandelde het huiswerk niet als huiswerkopdrachten maar als echte klantenaanvragen welke haar volledige aandacht verdienen, daardoor waren haar uitwerkingen stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Ze viel meteen op door haar enthousiasme, ambitieuze en kritische blik, maar zeker door haar scherpe oog voor details. Ze is perfectionistisch, optimistisch, gedreven en gedisciplineerd. Toekomstige opdrachtgevers zijn zeker in goede handen bij Dominique. 

Dominique is een student waar ik trots op kan zijn. Een echte aanrader. 

Meer informatie?

Benieuwd en enthousiast geworden naar meer informatie over Let’s DO Events? Graag komen wij met jou in contact om eventuele vragen te beantwoorden en een geweldige samenwerking aan te gaan. Een groot succes maken van jouw vraag is ons uitgangspunt. Op persoonlijke wijze gaan wij jouw wensen inventariseren waarmee wij een samenwerking aangaan waar we met trots op terug kunnen kijken. Let's DO Events is een organisatie waarbij je verzekerd bent dat de evenementen geheel naar jouw smaak ingevuld zullen worden, de Gastvrouwen zich inzetten voor jouw succes en dat de online content geheel passend is bij jouw bedrijf! Wie weet sta jij binnenkort ook met een referentie op de website van Let’s DO Events!

‘DOminique makes it happen!’

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met Let’s DO Events? Leuk! We zien jouw gegevens graag tegemoet en nemen binnen één werkdag contact met je op!

Informatie aanvragen

Wil je graag meer informatie over Let’s DO Events? Leuk! We zien jouw gegevens graag tegemoet en nemen binnen één werkdag contact met je op!

Offerte aanvragen

Wil je graag een offerte ontvangen van Let’s DO Events? Leuk! We zien jouw gegevens graag tegemoet en nemen binnen één werkdag contact met je op!