Let's DO Events!

Zakelijke evenementen

Teambuildingsdagen, promotiefeesten, personeelsfeesten, relatiedagen, bedrijfsevenementen, kleinschalige beurzen, reünies of jubileums. Eigenlijk een fractie van de verschillende soorten evenementen die Let’s DO Events graag met jou gaat organiseren!

Plan van aanpak

Samen brengen we in beeld wat voor een evenement je wilt gaan organiseren. Welke boodschap is de rode draad die we gedurende het gehele evenement terug willen laten komen? Op persoonlijke wijze gaat het een op maat georganiseerd geheel worden. We vernemen graag alle wensen zodat het een evenement wordt geheel naar jouw wens! Alle elementen worden van A tot Z door ons geregeld waardoor jij één aanspreekpunt hebt voor jouw evenement. Jouw evenement is in goede en bekwame handen!

Verschillende soorten evenementen

Zakelijke evenementen is een vrij brede term, hiermee willen we graag aangeven dat Let’s DO Events zeer veelzijdig is in alle verschillende soorten evenementen die wij organiseren.

Graag lichten we een aantal voorbeelden toe van de verschillende soorten evenementen:

Teambuildingsdagen: De diversiteit aan teambuildings activiteiten zorgt ervoor dat alle aspecten, onderwerpen en thema’s die binnen een organisatie spelen behandeld kunnen worden. Een gezellige dag met collega’s met een leerzame achtergrond waarbij het teamresultaat verbeterd wordt.

Promotiefeesten: Een feestelijke aangelegenheid! Een gelegenheid die je niet zomaar voorbij laat gaan. We gaan er een bruisend geheel van maken!

Personeelsfeesten: Speciaal voor jouw zeer gewaardeerde medewerkers/collega’s! Iedereen leert elkaar nog beter kennen op een ander niveau en speciale relaties worden aangegaan.

Relatiedagen: Hét ideale moment om het contact met relaties te versterken en de waardering uit te spreken. Een evenement speciaal voor de zeer gewaardeerde relaties, de drijfveren jouw bedrijf!  

Bedrijfsevenementen: Klanten, prospecten, personeel, zakelijke partners of consumenten. Dit is hét moment om elkaar beter te leren kennen en iedereen kennis te laten maken met jouw bedrijf, product of dienst. 

Kleinschalige beurzen: Een plek creëren waar mensen kunnen samenkomen om diensten of producten te tonen en elkaar te kunnen informeren of elkaar te leren kennen.

Reünies: De nostalgie weer terugbrengen! We gaan een groep mensen bijeen brengen die vroeger vaak samen waren, neem bijvoorbeeld ex-medewerkers.

Jubileums: Een feestelijke herdenking organiseren van een gebeurtenis die een bepaalde periode geleden is, zoals bijvoorbeeld een indiensttreding of oprichting. Dat moet gevierd worden!

Jouw evenement een groot succes

Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan en willen graag met leuke ideeën komen om jouw evenement tot een groot succes te maken. Wanneer staat jouw evenement op de planning? Graag komen wij met jou in contact om samen de wensen door te nemen en jou geheel te ontzorgen! 

‘DOminique makes it happen!’

Zakelijke evenementen-72dpi

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met Let’s DO Events? Leuk! We zien jouw gegevens graag tegemoet en nemen binnen één werkdag contact met je op!

Informatie aanvragen

Wil je graag meer informatie over Let’s DO Events? Leuk! We zien jouw gegevens graag tegemoet en nemen binnen één werkdag contact met je op!

Offerte aanvragen

Wil je graag een offerte ontvangen van Let’s DO Events? Leuk! We zien jouw gegevens graag tegemoet en nemen binnen één werkdag contact met je op!