Let's DO Events!

Online content

Let's DO Events is van vele markten thuis en wij zijn dan ook heel erg trots dat wij met onze creativiteit ondernemers en bedrijven kunnen ontzorgen op allerlei gebieden. Online content is vaak een onderdeel in een bedrijf dat weggestopt wordt of zelfs vergeten wordt. Wij maken de foto's/video's, creëren mooie plaatjes, schrijven bijpassende/leuke teksten en dragen zorg voor het plaatsen van de online content. 

Hoe belangrijk is online content?

Als bedrijf wil je graag zichtbaar zijn, dat is dé manier om in het zicht te komen van nieuwe klanten of cliënten. Online content creëren neemt veel tijd in beslag en de waarde wordt ook niet altijd in het juiste perspectief gezien. Online zichtbaarheid is een SUPER belangrijk onderdeel en wij hebben aan den lijve ontdekt welke waarde het kan hebben in de groei van een bedrijf. Bedrijven leren jou en het bedrijf alvast kennen voordat ze contact hebben opgenomen. De stijl, maar ook zeker de manier van communiceren, moet jullie identiteit ademen. Het is namelijk hét moment waarop al beslist kan worden om contact op te nemen. Daarom is het belangrijk dat we gaan kijken naar wat jij belangrijk vindt! Waar staat jouw bedrijf voor? Wat bied je precies aan? De boodschap moet op de juiste manier overkomen, dat is wat telt!

Creativiteit is the key

Om online content te creëren is het belangrijk om inzicht te hebben, maar ook vooral de creativiteit om elke keer weer iets nieuws te bedenken. Dit zijn eigenschappen die niet iedereen zomaar uit de mouw kan schudden, maar je vindt het wel belangrijk dat het professioneel eruit ziet en klinkt. Let’s DO events is hierin jouw verlengstuk en vertaalt jouw wensen in online content. Daarom leren wij jou en het bedrijf ook graag persoonlijk kennen. Op deze manier kunnen wij een goede inschatting maken wat de wensen zijn en deze op de gewenste momenten aanleveren. Samen zullen we tot een plan komen hoe frequent er een social media post online gezet zal gaan worden. Jouw wensen zijn belangrijk en is het nog belangrijker om jouw boodschap duidelijk te gaan vertalen in goede online content! Jouw bedrijf moet op de juiste manier gepromoot worden, met als doel dat je nog beter zichtbaar en vindbaar bent. Want tegenwoordig is niets zo krachtig als de social media!

Jouw boost voor online content!

Let's DO Events is jouw samenwerkingspartner als het gaat om online content en het creatieve brein die jou hierin verder kan helpen! Hebben we nu al maanden niks meer gepost? Wat zullen we deze keer online zetten? Hoe kunnen we dit vormgeven? Eigenlijk maar een fractie van alle gedachtes die kunnen ontstaan als je denkt aan online content. Wanneer gaan we beginnen met het boosten van jouw online content?

Online content-72dpi

Portfolio, een kleine greep uit onze geleverde online content:

Graag benadrukken we dat de online content altijd geheel naar jouw wensen zal worden gemaakt en daardoor ook past bij het beeld dat jij wilt uitdragen. Onderstaande plaatjes/gifjes zijn voorbeelden van online content die wij hebben gemaakt voor onszelf en voor Business Netwerk Betuwe. De keuze is reuze, alles is mogelijk. Wil je graag een plaatje? Een gifje? Een filmpje? Een geannimeerde post? Dat kan! Je wordt geheel ontzorgd! Wij zorgen ervoor dat de online content wordt gemaakt, een bijpassende/pakkende tekst wordt geschreven en de plaatsing wordt verzorgd! 

Plaatje 01 (2)

Plaatje 02

Plaatje 03

Plaatje 04

Plaatje 05

Plaatje 06

Plaatje 07 (2)

Plaatje 08

Plaatje 09

Plaatje 10

Plaatje 11

Plaatje 13 (2)

Plaatje 12

Plaatje 14

Plaatje 15

Plaatje 16

Plaatje 17

Plaatje 18

Contact opnemen

Wil je graag persoonlijk contact met Let’s DO Events? Leuk! We zien jouw gegevens graag tegemoet en nemen binnen één werkdag contact met je op!

Informatie aanvragen

Wil je graag meer informatie over Let’s DO Events? Leuk! We zien jouw gegevens graag tegemoet en nemen binnen één werkdag contact met je op!